Skip to content
All posts

Ungdomar i fokus: Sponsring av unga talanger

Sponsring är en vanlig händelse inom affärsvärlden och en viktig del när det kommer till marknadsföringen. Genom att sponsra olika personer eller lag kan företag skapa relationer, öka exponering och stärka sitt varumärke. Vi kan glatt presentera att vi har valt att sponsra två unga tjejer mot sin resa till att spela på den högsta nivån, men inte enbart av de skäl vi nämnt.

Sponsring-bild

Milica och Ellen: Två strålande stjärnor på uppgång

Milica och Ellen är inte bara två talangfulla beachvolleyboll spelare, de är också två unga talanger med en stark vilja att nå sina mål. Med ett otroligt driv och dedikation har de redan visat på en imponerande förmåga att konkurrera på en hög nivå. Nu till sommaren så är planen att spela på Swedish Beach Tour där Sveriges främsta lag spelar.

Deras meriter talar för sig själva. Med två SM-medaljer i olika åldersgrupper och flera individuella utmärkelser på den svenska volleybollscenen har de redan visat upp sin talang och potential.

Men det är inte bara deras prestationer på planen som imponerar oss på SEPO. Milica och Ellen delar också stark gemenskap och vilja att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Deras vinnarskalle, disciplin, samarbetsvilja och anpassningsförmåga är egenskaper som inte bara gör dem till framgångsrika idrottare, utan också förebilder för många.

Varför vill vi sponsra unga talanger?

Att sponsra kan ge många fördelar som exponering, skapa relationer och stärka ens varumärke. Men för oss handlar det inte bara om att dra nyttan av dessa fördelar. Vi på SEPO har valt att sponsra dessa av tre andra viktiga skäl:

Utvecklar talanger och främjar tillväxt

Genom att erbjuda ekonomiskt eller med andra resurser till personer inom idrott kan vi hjälpa dem med att utvecklas och nå sin fulla potential samtidigt som vi ökar uppmärksamheten i detta fall beachvolleyboll.

Skapar förebilder och inspirerar

Att synliggöra och stödja unga personer i deras sporter skapar vi förebilder som kan inspirera andra ungdomar att följa sina visioner och mål.

Bidrar till samhället

Att genom sponsring så kan vi se att den har en positiv effekt på samhället genom att främja hälsa, gemenskap och en aktiv livsstil.

Stöd unga talanger genom sponsring

Det är bra för dig och ditt företag, men också för samhället i stort. Genom att sponsra unga talanger inom olika sporter, öppnar du upp möjligheter för dem att utvecklas och nå sin potential. Detta kan i sin tur bidra till att öka intresset för idrott och främja en aktiv och hälsosam livsstil bland unga.

Dessutom, genom att synliggöra ditt företag som en stöttare, kan du bygga en positiv image och skapa lojalitet hos både kunder och potentiella affärspartners. Det är en investering för både idrottarna och ditt företag!

 


Vill ni se mer utav Milica och Ellen följ gärna dem på deras sociala medier!

👉 Instagram
👉 LinkedIn

hi