Skip to content
sepo redovisning

Karriär

sepo_miljo_2_1200x300px
sean_miljo_1

En redovisningsbyrå nära dig 

Sepo AB startades 2013 av Sean Poland med visionen att skapa en redovisningsbyrå som hjälper småföretagare att skapa lönsamhet och effektivitet. Han såg värdet i att frigöra tid från arbetsuppgifter som bokföring, bokslut, löner, personalfrågor och ekonomisk rådgivning. Bakom siffror finns människor som förvaltar, sorterar och ordnar. Målet är balans, syftet är till både människan och företaget och bakom står Sepo redo att hjälpa till.

Sepo AB är en redovisningsbyrå i Borås med specialkompetens inom flera olika områden hjälper dig att fokusera på din kärnverksamhet. 

Arbeta på Sepo redovisning

Lokal karriär

Genom att verka lokalt finns karriärmöjligheter i var och ens närområde. Vårt kontor finns i Borås.  Vi vill med vår kunskap göra kundernas vardag enkel och trygg. Det är så vi stolt kan bidra till något större – varje dag.

Team

Det är genom våra starka lokala team och nätverk vi bygger gemenskap och kan optimera vår rådgivning nära våra kunder. Tillsammans visar vi vägen, frigör tid och är den trygga punkten i vardagen som gör den riktiga skillnaden.

Lärande

Ständigt lärande är vår gemensamma grund för att kunna fortsätta skapa värde till våra kunder. Som medarbetare ges du möjligheten att hela tiden lära dig något nytt.  

Självledarskap

Vi  tror på att lägga ansvaret i händerna på våra medarbetare. Vi tycker det är viktigt att varje person får utlopp för sina individuella drivkrafter och kan utveckla sin fulla potential. Det är genom ansvar och frihet som engagemang får utrymme och leder till att driva utvecklingen för oss som företag.

Hållbar livsstil

Hos Sepo Redovisning ska du känna att det finns möjlighet för balans. Att du både ges mycket ansvar och förtroende men även kan styra din tid och vardag.

Träffa vår personal

Sean-Poland_1

Sean Poland

VD/CEO

Mail: sean@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 06

Connecta med mig!

Linda Wik Fors

Linda Wik Fors

Ekonomikonsult

Mail: linda@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 03

Connecta med mig!

Lena Korsman

Lena Korsman

Caroline Almenfors Wanna

Caroline Almenfors Wanna

Ekonomikonsult

Mail: caroline@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 09

Connecta med mig!

Linda Petersson

Linda Petersson

Ekonomikonsult

Mail: lindap@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 08

Connecta med mig!

Malin Lundman

Malin Lundman

Ekonomikonsult

Mail: malin@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 05

Connecta med mig!

Emma Ericsson

Emma Ericsson

Lönekonsult

Mail: emmae@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 02

Connecta med mig!

hi