Skip to content
sepo redovisning

Redovisningstjänster

sepo_miljo_3_1200x600px

Så här jobbar vi

Hos oss väljer du vilka tjänster du vill ha hjälp med, helt utifrån hur din verksamhet ser ut och hur mycket egna resurser du har. Oavsett hur du jobbar idag är vår målsättning att göra din redovisning ännu enklare och mer automatiserad. Så få papper och så lite manuellt arbete som möjligt. Många av våra kunder blir överraskade hur stor skillnad det kan bli. Med vår hjälp får du en smidig, digital redovisning och en personlig kontakt så att du kan känna dig trygg med att bokföringen blir rätt. Vi sätter ihop ett paket som passar dig och du betalar ett fast pris varje månad. Enkelt va?

Redovisningstjänster

Redovisningstjänster för dig och ditt företag

Bokföring

Vi kan hjälpa till med allt från löpande bokföring med registrering av verifikationer till avstämning och underlag för rapportering.

Bokslut

När året är slut är det dags för bokslut och årsredovisning. Vi hjälper till med hela processen. Om ditt aktiebolag har en revisor samarbetar vi givetvis med din hen genom att lämna en färdig årsredovisning för dem att granska och skriva under.

Deklaration

Vi deklarerar gärna åt aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor eller privatpersoner. Självklart med alla tillhörande bilagor.

Lönehantering

Vi kan ta hand om hela löneprocessen. Från löneberäkning och rapportering till FORA m.fl. till utskick av lönebesked och utbetalningar. Vi har även stor erfarenhet av personalfrågor/HR och hjälper gärna till!

HR

Vi hjälper dig med det praktiska inom HR. Vi ser till att du får vägledning och trygghet i att lagarna följs när det kommer till anställningsavtal, arbetsrätt, lönekartläggning, personalhandböcker, uppsägningar till omorganiseringar.

Rapportering

Vi har lång erfarenhet och inblick i de frågeställningar som uppkommer som företagare. Genom kommunikation och rådgivning ger vi dig de bästa förutsättningar för att fatta kloka beslut i ditt företag.

American Taxes

Are you wondering what requirements you have as a citizen or resident of the United States of America. We can help you with questions.

Träffa vår personal

Sean-Poland_1

Sean Poland

VD/CEO

Mail: sean@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 06

Connecta med mig!

Linda Wik Fors

Linda Wik Fors

Ekonomikonsult

Mail: linda@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 03

Connecta med mig!

Lena Korsman

Lena Korsman

Caroline Almenfors Wanna

Caroline Almenfors Wanna

Ekonomikonsult

Mail: caroline@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 09

Connecta med mig!

Linda Petersson

Linda Petersson

Ekonomikonsult

Mail: lindap@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 08

Connecta med mig!

Malin Lundman

Malin Lundman

Ekonomikonsult

Mail: malin@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 05

Connecta med mig!

Emma Ericsson

Emma Ericsson

Lönekonsult

Mail: emmae@seporedovisning.se
Telefon: 033-659 08 02

Connecta med mig!

hi