fbpx

Våra tjänster

Bokföring

Vi kan hjälpa till med allt från löpande bokföring med registrering av verifikationer till avstämning och underlag för rapportering till Skatteverket. Vill du hellre sköta den löpande bokföringen men ha hjälp med momsrapporter och bokslut ordnar vi det också.

Bokslut och årsredovisning

När året är slut är det dags för bokslut och årsredovisning. Vi hjälper till med hela processen. Om ditt aktiebolag har en revisor samarbetar vi givetvis med din hen genom att lämna en färdig årsredovisning för dem att granska och skriva under.

Deklarationer

Vi deklarerar gärna åt aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor eller privatpersoner. Självklart med alla tillhörande bilagor.

Lön/HR

Vi kan ta hand om hela löneprocessen. Från löneberäkning och rapportering till FORA m.fl. till utskick av lönebesked och utbetalningar. Vi har även stor erfarenhet av personalfrågor/HR och hjälper gärna till!

Övrig administration

Om tiden inte räcker till kan vi på SEPO fungera som ditt kontor. Vi tar hand om all administration från leverantörsbetalningar till fakturering och kundreskontra. Och allt däremellan.

Rådgivning

Vi har lång erfarenhet och inblick i de frågeställningar som uppkommer som företagare. Genom kommunikation och rådgivning ger vi dig de bästa förutsättningar för att fatta kloka beslut i ditt företag.

Om oss

SEPO startades 2013 av Sean Poland. Han ville bygga en redovisningsbyrå som skulle hjälpa småföretagare att skapa större lönsamhet och effektivitet i sina företag. Genom att erbjuda tjänster inom bokföring, bokslut, löner, personalfrågor och ekonomisk rådgivning frigörs tid för kunderna, som istället kan läggas på deras kärnverksamhet.

De flesta av kunderna hos SEPO är småföretag inom ett stort antal branscher. Idag är vi tio anställda som tycker att ekonomi, bokföring och personaladministration är bland det roligaste som finns!