Skip to content
sepo redovisning

Coaching för företag

sepo_miljo_2_1200x600px3

Så här ser vi det

Vårt arbete går alltmer mot att vara en stöttande partner till våra kunder när det gäller allt som har med företagets ekonomi att göra. Medan våra kunders administrativa processer blir allt mer automatiserade, frigörs mer tid för att fokusera på att göra företaget framgångsrikt. Kanske planerar du att expandera eller starta en ny verksamhet? Vi kan hjälpa dig att skapa en budget och analysera möjligheterna för att anställa eller göra investeringar. Har du tillräckligt med likvida medel för detta? Eller kanske överväger du att sälja ditt företag? Vi har omfattande erfarenhet inom företagande och kan vara ditt ekonomiska stöd genom både med- och motgångar. Låt oss lära känna varandra, så kan vi stötta dig och ditt företag på bästa sätt.

Att driva och utveckla sitt företag är en av de viktigaste uppgifterna för att göra en ekonomisk skillnad och upprätthålla en balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi är här för att guida dig genom denna process! Under 2024 kommer vi att starta en grupp där vi erbjuder coaching och utveckling för ditt företag. Har du tid att ägna åt att utveckla ditt företag? Om svaret är nej, kanske det här är precis det du behöver?

Under coachningen kommer vi, tillsammans med dig, att hjälpa dig att identifiera vad som är viktigt för dig och ditt företag. Vi kommer att skapa övergripande långsiktiga mål och sedan bryta ner dem i mindre delmål. Vi kommer att ha tre uppstartsmöten med kortare intervaller, följt av avstämningar och uppföljningar kvartalsvis. Detta för att se hur det går och hjälpa dig att komma igång med att nå dina viktiga KPI:er (Key Performance Indicators) som du har satt upp, samt att sätta upp nya kortare mål och aktiviteter för att uppnå framgång.

Vi planerar för en mindre grupp på 3-8 personer. Detta ger oss möjlighet att verkligen dyka djupt in i ämnena och samtidigt ge möjlighet för gruppen att dela med sig av sina erfarenheter och öppna upp för givande diskussioner. Träffarna kan antingen ske personligen eller via Teams-möte, beroende på vad som passar er bäst!

Vill du utveckla dig själv, ditt nätverk och din verksamhet? Anmäl dig idag!

Sepo_3_web

Vad kostar det?

Pris: 749 kr/mån

Detta abonnemang löper under ett år och innehåller:

  • 3 uppstartsmöten (under första kvartalet)
  • 3 avstämningar (en per kvartal)
  • 3 gruppträffar (en per kvartal)

Självklart går det även att boka denna coachning privat om man föredrar det. Då ligger priset på 1649 kr/mån under ett år

Vill du ha hjälp att nå dina drömmar? Kontakta oss idag!

"Det tog efter flera år innan jag insåg att jag faktiskt har kunskapen om vad jag behöver göra, men jag hade svårt att få struktur på det och än svårare att prioritera det. Så jag anlitade en coach för att guida mig. Nu har jag tydliga mål att jobba mot och inbokade tider så jag vet hur jag ska prioritera."

Sean-Poland_500x500
Sean Poland VD

Dessa områden vi kommer att beröra

Företagsrådgivningstjänster för dig och ditt företag

Strategi & Målstyrning

Vi ger dig proaktiva råd som hjälper ditt företag att lättare nå sina mål. Se oss som det personliga bollplanket och få hjälp med att fatta sunda och bra beslut kring ditt företagande.

Avtal

Vi hjälper dig att se över dina avtal och säkerställer att du juridiskt har rätt förutsättningar att bedriva ditt företag efter din vision.

Bolags- och Ägarfrågor

Vi ger rådgivning till företagsägare, ledningar och styrelser med frågor  i samband med bla ägarskiften, förvärv, utköp och generationsskiften.

Analys

Få hjälp med analyser för att skapa förutsättningar för en bra, smart och lönsam finansiell planering.

Nyckeltal

Vill du ha hjälp med nyckeltal är vi byrån för dig! Nyckeltal är grunden i en riktigt vass ekonomistyrning och bra analyser.

Budget

Vi hjälper dig med ramverket kring ekonomin. oavsett om du är ett nystartat eller etablerat företag så har vi erfarenheten att hjälpa dig med ditt budgetarbete.

Likviditetsprognoser

Vi hjälper dig med likviditetsprognoser för att säkerställa ditt företags betalningsförmåga.

Starta- och Avveckla Företag

Vill du växa, starta en helt ny verksamhet eller kanske avveckla? Vi hjälper dig med förutsättningarna att nå ditt mål.

hi